Artec Eva 3D szkenner kölcsönzése

Gyors és pontos szkennelés az Artec Eva 3D szkennerel

Az Artec Eva 3D szkenner segítségével gyors, pontos és színes 3D-s szkenneket lehet létrehozni. Kompakt mérete és kis súlya miatt a 3D szkenner könnyen szállítható és gyakorlatilag bárhol használható mivel a készüléket nem kell a hálózathoz csatlakoztatni. Pontossága (akár 0,1 mm-es) és nagy felbontása (akár 0,5 mm-es) révén számos célra alkalmas. A 3D-s szkenneléseket például reverse engineering-hez, rapid prototyping-hoz, terméktervezéshez, marketinghez és CGI-hez lehet használni. A szkenner használata nem jelent semmifele veszélyt az emberi szervezet számára, így az emberi test biztonságosan szkennelhető vele.

3D Digitalizálás lépései az Artec Evaval

1. Tárgy 3D digitalizálása

Az objektum digitalizálása a kézi Artec Eva 3D szkennerrel.

2. Szkenn adatok feldolgozása

Ezt követi a szkennelési adatok tisztítása és egyesítése.

3. 3D modell kiszámítása

A szoftver kiszámítja a poligon modellt a 3D szkenn adatokból.

4. Textúra létrehozása

Végül a kész 3D-s modellhez egy textúra is létrehozható.

Artec Eva 3D szkenner: Bérleti árak és feltételek

Napi bérleti díj

első naptól

56.000 huf

plusz áfa

Napi bérleti díj

harmadik naptól

48.000 huf

plusz áfa

Napi bérleti díj

hatodik naptól

39.000 huf

plusz áfa

Az Artec Eva 3D szkenner előnyei

Pontos 3D szkennelés

A 0,1 mm-es nagy pontossággal dolgozó Artec Eva 3D szkenner az objektumokat részletesen digitalizálja. A szkennelés során a szkenn adatok akár kétmillió ponton per másodperc rögzíthetők, és egyidejűleg feldolgozhatók. Az adatokból a szkennelő szoftver egy igazi méretarányos 3D-s modellt számol, pontos geometriával és akár 0,5 mm-es felbontásban. A polygon modell minden általános 3D formátumban exportálható, mint például az STL, az OBJ, a PLY vagy a BTX.

3D modell textúrával

Az Artec Eva 3D szkenner nem csak a pontos alakot, hanem az objektum színeit is élethűen rögzíti. A 3D szkennelés során a készülék szerkezeti fénytechnológiája egyenletesen rögzíti a felületi szerkezetet. A színinformáció rögzítése szkennelés közben a 24 bites/pixel-el történik. Az összegyűjtött adatokból a szkennelő szoftver 3D-s modellt hoz létre természetes színekkel és 1,3 megapixeles felbontással. A polygonmodell textúrája képfájlként exportálható JPG, BMP és PNG formátumban.

Mobilis használat

A kézi 3D-s szkenner újratölthető akkumulátorral működik, ezért ideális kültéri használatra is. Az Artec Eva-t nem kell kalibrálni és a 3D-s szkenneles nem igényel referenciajeleket a bedigitalizálandó objektumhoz. Ezért a 3D digitalizálás megelőző előkészületek nélkül azonnal kivitelezhető. A készülék színfelismerésének köszönhetően még a kevésbé kiemelkedő felületi struktúrával rendelkező tárgyak is szkennelhetők. Az eszközzel akár fekete vagy fényes felületek is rögzíthetőek.

Azonnali visszajelzés​

Az Artec Eva legfeljebb 16 kép/sec rögzítésre alkalmas, és mindegyik felvétel egy 3D-s kép. A 3D digitalizálás valós időben történik. A szkennelési folyamat során a szkennelési adatok automatikusan összeállíthatók egy átmeneti 3D-s modellbe. Az adatok minősége közvetlenül a heyszínen ellenőrizhetők. A felhasználók emelett ellenőrizhetik, hogy a szkennelt objektum minden területét megfelelően rögzítették-e. Ez a valós idejű visszajelzés gyors, és hatékony szkennelési folyamatot biztosít.

Így érhet el minket

1084 Budapest, József utca 15-17

+36 30 858 4274

info@3dlab.hu